שיכלול מתמיד: כל הערכים, העקרונות, הרעיונות, חומרי הלימוד, המבנים – הכל נמצא בתהליך מתמיד של שיפור ושיכלול. שום דבר הוא לא "קדוש" או חקוק בסלע, הכל נתון לבחינה מחדש בעזרת דיון ענייני ומכבד. כולם מבינים בענווה שההבנה והידע של כל אחד מאיתנו הם תמיד חלקיים, תמיד בתהליך גילוי ושיפור, ולכן אין היצמדות פנאטית לרעיונות.
תיעוד ושיכפול: כל דבר שאנחנו עושים – נתעד עם הסבר מה עשינו, מה למדנו מכך, ואיך לעשות אותו שוב, כדי שהוא יוכל להשתכפל, כלומר כדי שאנשים נוספים במקומות נוספים יוכלו לעשות את אותו הדבר.
"קוד פתוח": רוב האירגונים מגינים על הידע שלהם בעזרת זכויות יוצרים ודורשים כסף על הידע, וזה מאוד מגביל את ההתפתחות של אנשים מחוץ לאירגון ואת ההתפתחות והשיכלול של הידע עצמו. בניגוד לכך, הגישה שלנו היא של "קוד פתוח" (או "תוכנה חופשית"), כלומר שהידע שנפתח יהיה נגיש ללא תשלום לכולם, ובנוסף, כל אחד יכול להעתיק אותו, לעשות בו שימוש, ולשכלל אותו. כי כך תהליך ההתפתחות של כל האנשים יוכל להיות הרבה יותר מהיר – גם נגישות של המוני אנשים לידע, וגם השיכלול המתמיד שלו במהירות הגדולה ביותר בעזרת הרבה אנשים שכל הזמן תורמים לפיתוחו.