הפעילויות בקהילה נועדו לעזור לאנשים להשתחרר מחסמים וכאבים ולהתפתח לכיוונים חיוביים של יצירה ומשמעות.
אנו עושים זאת במגוון של כיוונים:
- יצירה והנחיה של מפגשים קבוצתיים לתירגול, מעגלי שיתוף, הרצאות, סדנאות, קורסים, כנסים, ריטריטים.
- יצירת אתר אינטרנט עם קישורים לחומרים קיימים (ספרים, סירטונים, קורסים). קיימים כבר הרבה חומרים בעולם, אבל יש עוד עבודה לעשות כדי להנגיש אותם בצורה יותר מסודרת, קלה לעיכול, מהנה, ומועילה מבחינה מעשית.
- האתר יכלול גם מידע איך לארגן ולהנחות מפגשי קהילה, כך שאנשים נוספים במקומות אחרים יוכלו לשכפל את המודל, וגם לפנות אלינו כדי להתייעץ איך לעשות זאת.
- יצירת פורום דיון (פייסבוק, וואטסאפ) שבו אנשים יכולים לשתף ולהתייעץ באופן שוטף כל יום.
- זה מאפשר ליצור רשת חברתית של מאמנים, מאומנים, מפתחי חומרים, ומקומות פיזיים שיכולים לארח מפגשים.
- פיתוח של חומרי לימוד חדשים בטקסט + וידאו (כל חומר שכבר קיים בצורה מספקת – לא צריך לפתח מחדש אלא לשים קישור אליו). לעודד אנשים לקחת את החומרים ולשפר ולשכלל אותם.
- הדרכה לחברי הקהילה איך להיות מאמנים אחד של השני. אפילו כשמתחילים ברמת מיומנות נמוכה יש לזה חשיבות. ראו: אימון התפתחותי.
- יצירת אירועים אומנותיים שחברי האירגון מבצעים בהם, כגון מעגל שירה, מקהלה, תיאטרון קהילתי, סירטונים, סדנאות יצירה באמנות פלסטית ומלאכת יד, וכו'. לא מדובר באמנות סתמית, אלא ככלי עוצמתי לביטוי עצמי, לתירגול מגוון אספקטים של התפתחות, ולהבעה מוחשית של ערכי הקהילה.
- לספק מגוון אפשרויות של התפתחות דרך תפקידים באירגון, כלומר אם מישהו רוצה לעבוד על נושא מסויים באישיות ובחיים שלו (כגון ביטחון עצמי, תקשורת עם אנשים, דחיינות), אז לאפשר לו לעשות זאת דרך ביצוע תפקיד מתאים באירגון.
- להעניק הדרכה איך להיות מרצים, מנחים, מאמנים, ותפקידים אחרים באירגון (כגון ניהול, שיווק, אירגון, הפקה, לוגיסטיקה, ועוד).
- לעודד את כל המשתתפים ליזום, לארגן, ולהנחות פעילויות.